Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

Professionel vinduespolering

Leder du efter en pålidelig og professionel virksomhed, som tilbyder vinduespolering? RVG Service tilbyder vinduespolering til virksomheder i hele Danmark. Uanset størrelsen af din virksomhed og hvor mange vinduer, som skal poleres, tilbyder RVG Service en løsning til en favorabel pris.

Vores medarbejdere har flere års erfaring med vinduespolering for både større og mindre virksomheder, og de kan derfor klare alle opgaver med stor tilfredshed.

Ønsker du en aftale, hvor du får vinduespolering på faste tidspunkter, er dette naturligvis muligt med en abonnementsordning. Vi kan desuden imødekomme andre ønsker, hvis du skulle have det.

Du er altid velkommen til at ringe til os på telefonnummer 27 12 35 11 for en uforpligtende samtale, eller hvis du har spørgsmål vedrørende vinduespolering. Du kan også sende os en e-mail. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vinduespolering i pakkeløsning

Er du en større virksomhed, tilbyder vi dig en pakkeløsning, hvor du bl.a. kan få erhvervsrengøring, vinduespolering og glasreparation til en god pris. Køber du pakkeløsningen, er der penge at spare i forhold til, hvis du skulle bestille de tre services hver for sig.

Vores pakkeløsning er ideel for større virksomheder, som gør brug af alle tre services. Vores pakkeløsning gør, at du kan samle alle tre services hos en virksomhed.

sidekick

Kontakt os

Er du interesseret i at få et uforpligtende tilbud på professionel vinduespolering hos RVG Service, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi står til rådighed til at svare på dine spørgsmål vedrørende vinduespolering. Du kan ringe på telefonnummer 27 12 35 11 eller sende os en e-mail på info@rvgservice.dk..