Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

Rengøring

Hos RVG Service er en aftale en aftale, hvad enten den er skriftlig eller mundtlig og vi ved af erfaring, at tidsplaner og deadlines løbende ændres. I byggebranchen er vi kendt for, altid at være parate til at udføre akutte opgaver, samt tilpasse vores bemanding med kort varsel, sådan at I er i stand til at levere som aftalt.

Vi har ekspertisen til at tage alle opgaverne fra daglig rengøring af skurbyen, løbende oprydning og rengøring på selve byggepladsen samt håndværker og slutrengøring inden afleveringen af byggeriet. RVG Service kan levere en totalløsning, men påtager os også gerne dele af opgaverne.

Vi garanterer miljørigtig rengøring og affaldshåndtering samt et fleksibelt og løsningsorienteret samarbejde.

sidekick

Skurvognsrengøring

På en byggeplads er der ofte fyldt med snavs og mudder, som næsten ikke kan undgås at blive slæbt med inden for. Dette kan være med til at danne et rum der ikke altid er lige rart at opholde sig i. Derfor er den daglige vedligeholdelse af skurvogne mindst lige så vigtig. RVG Services erfaring er, at håndværkere helt bestemt sætter pris på en ren og frisk skurvogn, når der skal spises frokost.

I ønsker vi skal komme 3 gange om ugen, 2 gang hver 14. dag eller andet, er helt op til Jer. Det kommer typisk helt an på, hvor meget skurvognene bruges. RVG Service kan håndtere alt fra 1 skurvogn til hele skurvognsbyer. Vi servicerer både små og store byggepladser med rengøring af mandskabsvogne samt kontorskurvogne. Vi kan også levere papir, håndsæbe, håndklæder, kaffe, vand og meget andet der passer Jeres behov.

På denne måde er I sikret et rart miljø og omgivelser, når møder og frokost skal afholdes.

Løbende-, håndværker- eller slutrengøring

RVG Service laver skræddersyede løsninger. Hos RVG Service arbejder vi tæt sammen med byggeleder/entreprenører omkring rengøring af byggeri/byggepladser. Vi er vant til at tale med erhvervslivet og forstår vigtigheden i holdbare aftaler, når det kommer til projekter med deadlines og komplekse planer, der skal følges nøje.

Håndværkere er nødvendige og effektive, men ofte efterlader de sig både rod og støv. RVG Service klarer både oprydningen og rengøringen efter håndværkerne.

Vi står ofte for slutrengøring af både mindre og meget store byggerier, så når I vælger at indgå en aftale med os, udføres rengøringen af et yderst kompetent personale med professionelt udstyr, der altid leverer et tilfredsstillende resultat, I kan derfor trygt lægge Jeres slutrengøring i vores hænder.

Ved rengøringen på byggepladser tilknytter vi altid en fast kontaktperson, som I kan henvende Jer direkte til.

Fleksible løsninger

Da ikke alle byggepladser er ens, når det kommer til behov for erhvervsrådgivning, er det vigtigt, at rengøringsfirmaet er fleksible og kan tilbyde skræddersyede løsninger. Vi lytter til jeres behov og sammensætter den løsning, som passer bedst til jeres behov.

Er I interesserede i at høre mere om vores erhvervsrengøring, så er I velkommen til at ringe til os på telefonnummer 27 12 35 11 eller sende os en e-mail.

Byggepladsrengøring

RVG Service tilbyder også byggepladsrengøring. Vi tilbyder rengøring på byggepladser efter større projekter. Vi står for al rengøring på byggepladsen efter en endt opgave. Er du interesseret i at vide mere om byggepladsrengøring, kan du læse mere om det under fanen byggepladsservice.