Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

Glasreparation

Har du fået ridser i glas og har du brug for reparation af ridser i glas eller polering af ridser i glas?

RVG Service er Danmarks eneste og førende specialist inden for glasreparation og med en landsdækkende service. Vi kan fjerne alle former for kosmetiske skader på glasoverflader. Disse skader kan bl.a. være ridser, kalkaflejringer og kemisk ætsning.

I stedet for at skifte vinduerne ud, behandler vi skaderne på dine nuværende vinduer ved enten at polere ridserne væk eller repararere ridserne - og du sparer omkring 80 % af de nye vinduers pris. Vi har professionelle medarbejdere med flere års erfaring, som står for reparation af ridser i glas og polering af ridser i glas.

Vi tilbyder glasreparation med op til 50 % rabat til vores kunder inden for byggeindustrien, såfremt RVG Service håndterer al håndværkerrengøring, skurvogn, slutrengøring, vinduespudsning og byggepladsservice. Derved løses opgaven af en enkelt leverandør, og kunden sparer både administrationstid og penge.

 • Ridser i glas
  - alle typer af ridser på alle typer af glas
 • Graffiti/syreætsning
  - hurtigt og billigt uden forvrængning
 • Kalk & kemisk skade
  - mineralforekomster eller kalk kan fjernes og glasset genoprettes uden forvrængning
 • Vinkelsliber & svejseskader
  - svejsning og brug af vinkelsliber kan forårsage alvorlige skader på glas. I de fleste tilfælde kan vi reparere og gendanne glasset til dets oprindelige stand
 • Stenslag & hakker
sidekick

Glasreparation udført af professionelle

I Danmark kan det være svært at finde en virksomhed, som tilbyder professionelt udført glasreparation, hvor arbejdet er gjort lige efter bogen. RVG Service er en af de få virksomheder, der tilbyder dette - og endda til overkommelige priser. Vi tilbyder desuden en pakkeløsning til virksomheder, som bruger andre services, såsom rengøring og vinduespolering. Pakkeløsningen består af tre services som er:

 • Vinduespolering
 • Rengøring
 • Glasreparation

Prisen på pakken er meget billigere end, hvis du køber de forskellige services hver for sig.

Kontakt os

Har du brug for professionel og effektiv vinduespudsning, rengøring og byggepladshåndtering på din byggeplads, så kontakt RVG Service.

Vi har mange års erfaring inden for vinduespudsning og rengøring i Danmark til alle typer byggepladser og erhverv, og derfor kan vi helt sikkert også lave en skræddersyet aftale, som passer til netop jeres behov.

Vi har som professionelle udstyret, erfaringen og kapaciteten til at klare både store og små opgaver. Vi arbejder fra både lifte, stillads, med rentvandsanlæg m.m., hvilket sikrer jer markedets bedste alt-i-en løsning. Der er ingen grænser for, hvor store, små eller vanskelige opgaver, RVG Service kan udføre. Vi vurderer hvilken tilgang der er bedst til din opgave. Typisk vil vi polere ridserne i glasset, da det er den mest sikre form for reparation af ridser i glas. Derefter vil vi behandle glasset så det fremstår som helt nyt.

Du er altid velkommen til at ringe til os for en uforpligtende samtale på telefonnummer 27 12 35 11. Du kan også sende en e-mail til info@rvgservice.dk. Vi vender tilbage hurtigst muligt.