Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

Byggepladsservice

RVG Service tilbyder byggepladsservice i København, Aarhus, Odense og alle andre byer i Danmark. Vi har mange års erfaring med oprydning og rengøring på byggepladser - vi løser både større og mindre opgaver. Vi kan bl.a. tilbyde rengøring på din byggeplads efter, at du har færdiggjort dit byggeprojekt, så du er fri for selv at bruge tid på det.

Kontakt os på telefon 27 12 35 11 og hør mere om, hvad vi kan tilbyde dig inden for byggepladsservice i København og andre byer.

Kompetente medarbejdere

Vi har samlet et stærkt team af medarbejdere, der alle har en god erfaring med at udføre oprydnings- og rengøringsopgaver på byggepladser. De ved, hvordan den bedste rengøring udføres på byggepladsen, og de forlader aldrig en opgave før, at den er løst med det ønskede resultat.

Vi ønsker hos RVG Service at være det foretrukne valg, når det gælder byggepladsservice i København og alle andre byer i Danmark. Vi sætter derfor en stor ære i at levere vores arbejde i en høj kvalitet til den aftalte tid. Du kan derfor roligt kontakte os, hvis du leder efter en seriøs og kompetent leverandør inden for rengøring.

Få en samlet pakke

Vi tilbyder gerne at lave et samlet tilbud på din byggepladsservice i København, Odense, Aalborg m.m. Ved pakkeløsninger sparer du penge fremfor at bestille de forskellige services hver for sig.  Fortæl os om dine ønsker og behov, og lad os sammensætte et godt tilbud til dig. En pakkeløsning kan bl.a. indeholde en samlet pris på rengøring, vinduespolering og glasreparation.

sidekick

Få et tilbud på byggepladsservice

Ønsker du at få et uforpligtende tilbud på byggepladsservice, så er du velkommen til at kontakte os på telefon 27 12 35 11eller via vores kontaktformular-->. Her fortæller vi dig gerne mere om vores services og giver dig et uforpligtende tilbud på din byggepladsservice. Vi ser frem til at modtage din henvendelse.